כבישת ירקות
- חן פאוקר

- 27 ביולי
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 28 ביולי
תעשו טובה וקפצו לעמוד של @avishag_peeri
תראו איזו חגיגה של כבישה היא עשתה שם !!!
היא נתנה לי השראה ודבר ראשון שעשיתי היום לשבוע טוב זה את זה
למה? כי זה כל כך בריאאאאא למעיים ולשיפור מערכת העיכול - מהתסיסה נוצרים חיידקים פרוביוטיים שתורמים רבות לגוף!
אז קבלו מתכון של מלפפונים כבושים 🥒 שאגב הקטנטנים אצלי מנשנשים אותם ויכולים לחסל צנצנת ב 3 ימים
רכיבים:
צנצנת
מלפפונים (כמה שנכנס בצנצנת)
צרור קטן של שמיר
כף-כף וחצי מלח על כל 600 מל של מים
אופן ההכנה:
הכניסו את הירקות לצנצנת.
הוסיפו מים ומלח לפי היחסים המצויינים מעלה.
שקשקו היטב ווודאו שכל הירק מכוסה במים (שלא היווצר עובש. רצוי להוסיף משקולת קטנה כמו אבן או כוס קפה לדחוס את כל הירק לתוך המים)
המתינו יומיים שלושה ,שקשקו מדי פעם וזה מוכן
לינק לוידאו באינסטגרם לחצי כאן




תגובות